Snel een developer nodig? Dat kan!
Direct contact? Bel 0318 495315 of stuur een e-mail

door Elzaan, Ruan, Raldo, Hendrik en René Doorontwikkeling Uniscope Platform

Onze developers Elzaan, Ruan, Raldo, Hendrik en René werkten vorig jaar gezamenlijk aan een project bij Tedas.

Tedas is een innovatief en baanbrekend IT-bedrijf. Ze ontwikkelen innovatieve IT oplossingen die bijdragen aan een veiligere samenleving.

Tedas is expert in command & control en de beveiliging van kritische IT-security. Ze werken voor Politie & Opsporingsdiensten, Defensie, Gemeenten maar ook voor bedrijven.

Snel behoefte aan ontwikkelcapaciteit

Tedas had door een snelle toename van IT projecten behoefte aan meer ontwikkelcapaciteit. Via reguliere werving lukte het niet om snel genoeg software ontwikkelaars te vinden. Dankzij de vijf beschikbare software developers van Summit konden ze toch snel aan de slag.

Focus projecten

De focus van de projecten lag met name op het meldkamerdomein. Naast zaken als IT security en het uitwisselen van informatie kregen klanten van Tedas ook behoefte aan de doorontwikkeling van het Uniscope platform.

Uniscope voegt bij calamiteiten verschillende systemen en applicaties samen. Door het bundelen van deze informatie ontstaat er bij hulpinstanties realtime, een gemeenschappelijk, compleet en gedetailleerd beeld.

Rol development team

Het development team van Summit Developers heeft veel werk verzet in de doorontwikkeling van de backend. Daarnaast hebben ze een Android app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om de realtime gegevens vanuit Uniscope ook mobiel te ontsluiten.

Op 31 oktober 2019 werd het project bij Tedas afgerond. Tedas en summit developers kijken terug op een mooie en succesvolle samenwerking!

Elzaan van Tonder