Snel een developer nodig? Dat kan!
Direct contact? Bel 0318 495315 of stuur een e-mail

.NET Ontwikkelaar inhuren

Wij hebben .NET Ontwikkelaars in dienst die bij jou op locatie projecten kunnen uitvoeren. En dus kun je bij ons een .NET Ontwikkelaar inhuren! Tarieven vanaf € 65 per uur.

Wanneer je besluit een Developer in te huren wil je zeker weten dat je met de juiste partij zaken doet. Bel ons en wij horen graag wat je zoekt en geven dan een eerlijk antwoord of wij je hiermee kunnen helpen. Ons telefoonnummer is: 0318 – 495 315.

Onze zekerheden

Snel schakelen

Wil jij een .NET Ontwikkelaar inhuren? Wij hebben een Software Ontwikkelaars in loondienst en breiden ons team van Developers uit. Daarnaast hebben wij natuurlijk een netwerk van freelancers. Zo kunnen we altijd snel schakelen.

Ervaring

De Software Ontwikkelaars van summit developers zijn ervaren medewerkers. Variërend van 4 jaar tot 10 jaar ervaring met tools als C#, ASP.NET, etc. Het werk- en denkniveau van onze Developers is minimaal HBO. Daarnaast zorgen we dat medewerkers bijgeschoold worden op technieken en tools die relevant zijn voor hun werk.

Persoonlijk contact

Gedurende het project dat onze medewerker bij jou uitvoert houden we contact met jou als opdrachtgever. Ook hebben we intensief contact met onze collega. Zo monitoren we met elkaar of alles naar wens loopt.

Wie zijn wij

summit developers is een detacheringsbureau dat software ontwikkelaars detacheert aan organisaties en bedrijven. Onze team van Software Ontwikkelaars groeit. En als wij de juiste persoon niet in dienst hebben, dan zoeken wij in ons netwerk of we alsnog iemand voor je kunnen vinden.

Contact

Bel Ton den Hertog of Matthijs Visscher op (0318) 495 315. Mailen kan ook: info@summitdevelopers.nl

.NET Developer inhuren